Tijdloos klassiek in Waasmunster

“Er is een pak minder slijpwerk bij een houtskeletbouw dan bij een stenen huis. Dat scheelt in tijd, geld en stof.”

FAM. VAN HUMBEECK
Halfopen bebouwing met donkere gevelsteen
Halfopen bebouwing met donkere gevelsteen
  • Voegloze gevel
  • Ramen in aluminium met structuurlak
  • Keukenblad in dekton
  • Keramische tegelvloer
  • Laminaat

Concept

Een voegloze gevelsteen. Een hellend dak met vlakke pannen. Aluminium ramen met structuurlak. De architect van deze halfopen houtskeletbouwwoning ontwierp een klassieke woning, maar gaf ze wel een tijdloze look.

Zo valt vooral het donkergrijze keukenblad in dekton op. Een waardig alternatief voor graniet of composiet, en tegelijk ontzettend duurzaam. Naast de open keuken vind je beneden ook een grote berging en dito leefruimte. Boven liggen twee slaapkamers, een badkamer en bureau. Op de zolderverdieping is er nog extra opbergruimte.

Bij de vloerbekleding was het criterium onderhoudsvriendelijk. Zo vind je een keramische tegel in keuken, toilet en badkamer. De rest van de ruimtes is afgewerkt met laminaat.

Vooral de snelle bouwmethode bleek doorslaggevend bij deze houtskeletbouwwoning. Als je met eigenaars zit die staan te popelen om zelf te klussen, is dat altijd mooi meegenomen.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.