Tijdloos in Deinze

“We wilden een warm, aangenaam en huiselijk gevoel binnen. En ook de snelheid waarmee je zo’n houtskeletbouw zet, speelde natuurlijk mee.”

FAM. VAN HAUTE
Tijdloze houtskeletbouw woning halfopen bebouwing
Tijdloze houtskeletbouw woning halfopen bebouwing
Tijdloze houtskeletbouw woning halfopen bebouwing
  • Gevel in baksteen en cederhout
  • Condensatiegaswandketel
  • Elektrische zonnewering
  • Zijkant dak afgewerkt in dakpannen
  • Energiezuinige ingrepen op het programma

Concept

Deze houtskeletbouwwoning verrast met warme accenten: tegen de gevel een combinatie van een donker- en lichtgrijze gevelsteen, rond de inkom een lattenwerk in cederhout. Ook de raampartij boven de inkom is gemaakt uit geolied hout en afgewerkt met het cederhout. Op het zadeldak kozen de eigenaars voor een klassieke zwarte dakpan. Opvallend is dat ook de zijkant dakpannen meekreeg. Beneden vind je toilet, wasruimte, berging, open keuken en leefruimte. De zithoek ligt aan de zijkant achteraan – om de eenvoudige reden dat hier de zon het langste schijnt. Boven liggen 3 slaapkamers, een badkamer en een dressing. Ook de zolderruimte kan het gezin later nog inrichten. De houtskeletbouwwoning is verwarmd met een condensatiegaswandketel. De elektrische screens aan de zijgevel voorkomen dan weer eventuele oververhitting.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.