Superstrak in bosrijk Brecht

“We vreesden eigenlijk voor barstjes in onze muren door de grote overspanningen die de architect gemaakt heeft. Maar na meer dan 4 jaar zijn onze muren nog altijd piekfijn in orde.”

FAM. POISSON
Morderne open bebouwing woning
Morderne open bebouwing salon
Morderne open bebouwing keuken
Morderne open bebouwing binnenkant
Morderne open bebouwing woonkamer
Morderne open bebouwing tuin
  • Gemetste steen met gelijmd uitzicht
  • Zeer goed geïsoleerd
  • Ramen in pvc
  • PU-gietvloer
  • Blokdeuren met magneetsloten

Concept

Wat een schitterend contrast: een hagelwitte woning middenin het groen. Deze superstrakke houtskeletbouwwoning kreeg een buitengevel in witte crepi. Het plat dak is afgewerkt met EPDM, de ramen in grijs gelakt aluminium. Binnen werd de ruimte bewust heel open gehouden. Zo lopen de binnendeuren beneden en boven gewoon door tot aan het plafond. Op de benedenverdieping liggen open leefruimte met doorkijkhaard, keuken, eetplaats, hal met een zwevende houten trap, vestiaire, toilet en masterbedroom. Boven vind je 3 extra slaapkamers – waarvan 2 met eigen badkamer en douche -, berging en zonneterras. Op de vloer ligt overal een keramische tegel met een houtlook. Qua energiezuinige ingrepen koos het gezin voor een buitenmuurisolatie van 20 cm bovenop de isolatie in de wanden zelf, een ventilatiesysteem D, zonneboiler en vloerverwarming via een condensatiegaswandketel.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.