Strakke villa in Avelgem

"Vierseizoensglas, geïntegreerde sunscreens en een bijkomende luifel houden het klimaat in de woonruimte het hele jaar heel leefbaar."

Fam. Christiaens
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in Avelgem
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in Avelgem
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in Avelgem
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in Avelgem
  • Binnentuin
  • Perceel: 27 are
  • Mix van modern en klassiek
  • Sunscreens en luifel
  • Leefruimte: 6 meter hoog

Concept

Deze lage witte woning mag met recht een droomvilla genoemd worden. Het huis werd zo opgevat dat alle woonfuncties op het gelijkvloers zijn. Wel werd er een extra vide gecreëerd. Dat geeft de villa aan de buitenzijde een extra volume, en het maakt dat de leefruimte maar liefst zes meter hoog is. Binnenin toont dit pand haar pure klasse: overal stroomt het daglicht binnen, de inrichting is een mix tussen klassiek en modern. Bijzonder is ook de binnentuin, die je meteen ziet vanuit de inkomhal en die je ook vanuit de leefruimte en de slaapkamer ziet. Grenzend aan de slaapkamer zijn er een dressing en badkamer voorzien, vooraan de woning bevinden zich nog twee slaapkamers. In de leefruimte is er toegang tot de mezzanine, waar de bewoners kunnen genieten van maximale privacy en ontspanning. De tegenoverliggende wand opent een doorgang naar een moderne eet- en kookruimte.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.