Moderne woning in Vichte

“Dit huis bouwden we om te verhuren. Het was dus mooi meegenomen dat een houtskeletbouw snel klaar was: dat scheelt in de huurinkomsten.”

FAM. HELLYN
Moderne kubuswoning in lichtgrijze baksteen en met houten poort
  • Gemetste gevelsteen
  • Aluminium ramen
  • Zonnepanelen
  • Vloerverwarming
  • Compact bouwvolume

Concept

Deze compacte houtskeletbouw in Vichte ging voor een lichtgrijze gemetste gevelsteen. Het plat dak is afgewerkt met epdm. De aluminium ramen in warm grijs contrasteren met de lichtere gevelsteen. Binnen vind je een open leefruimte met zicht op de tuin. Aansluitend op de keuken ligt een koele berging, met doorgang naar fiets- en wasruimte. Ook de technische ruimte ligt hier, en is dus makkelijk toegankelijk. De masterbedroom ligt aan de tuinkant. Het grote schuifraam is bewust gekozen, zo kan er later nog een terras bijkomen. In de nachthal zitten in het dak drie elektrische koepels met regensensor. Vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp maken de houtskeletbouwwoning tot slot nog energiezuinig.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.