Landelijk gelegen villa in haar zuiverste vorm

“Stedenbouwkundige beperkingen stuurden deze woning in een saaie richting, maar de voorgevel in cederhout maakte hier komaf mee.”

FAM. LAUWERYSEN
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in La Bruyère
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in La Bruyère
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in La Bruyère
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in La Bruyère
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in La Bruyère
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in La Bruyère
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in La Bruyère
  • Stedenbouwkundige uitdaging
  • Natuurlijke kleurtinten
  • Vaste kroonlijsthoogte
  • Overdekte inkom
  • Cederhout

Concept

Deze houtskeletwoning in het Waalse La Bruyère had enkele stedenbouwkundige beperkingen. Zo was er een vaste hoogte voor de kroonlijst en mocht de bouwheer alleen natuurlijke kleurtinten gebruiken. Het resultaat is een klassieke bruinrode woning die door een opvallende voorgevel in cederhout toch een speelse twist krijgt. Sterker nog: het stuk cederhout vormt ook een overdekte inkomplaats aan de voordeur. Mocht het regenen in La Bruyère staan de gasten van deze bouwheer alvast even droog.

Onze realisaties

Afspraak maken

Pinterest E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België