Hedendaagse woning in Fournes-en-Weppes

“Zo’n totaalpakket waarbij elk aspect tot in de details is afgewerkt, is in Frankrijk uniek.” 

Fam. Delehaye – Boidin
moderne alleenstaande donkere woning
achterkant moderne woning met tuin
lichtrijke witte keuken
living
Lichtrijke leefruimte met schuifwand
slaapkamer
  • Minimalistische architectuur
  • Ventilatiesysteem met warmterecuperatie
  • Lichtrijke leefruimte met schuifwand
  • Driedubbele beglazing
  • Massief parket
  • Zonwerende raamfolie

Niet alleen in België wordt onze aanpak gewaardeerd. De bewoners van deze moderne gezinswoning in het Franse Fournes-en-Weppes kwamen via een bevriende architect bij Dewaele Woningbouw terecht en zijn heel enthousiast over hun bouw- en woonervaring. “Stay at home” was voor het gezin dan ook geen straf in 2020.

Maximaal wooncomfort op ingetogen bouwgrond

De architectuur van dit project, afgewerkt met rode bakstenen, blinkt uit in eenvoud: strak, minimalistisch en zonder franje. Hoewel de oppervlakte van de bouwgrond niet gigantisch groot is, benutte de architect elke vierkante meter op een inventieve manier zodat het gezin alle comfort van een ruime woning met garage ervaart.

Op het gelijkvloers vloeit de ruime woonkamer naadloos over in de langwerpige open keuken. Grote raampartijen zorgen er voor een lichtrijke, aangename leefruimte en bieden zicht op de tuin. Dankzij een ingewerkte schuifdeur van twee meter kunnen de bewoners de leefruimte opdelen om in alle rust te werken aan het bureau. Boven vinden we een master bedroom, drie slaapkamers voor de kinderen en een ruime badkamer met ligbad en Italiaanse douche. De kinderen hebben hun eigen badkamer met inloopdouche.

Flexibele totaaloplossing

Zo’n totaalpakket, waarbij alle aspecten tot in de kleinste details afgewerkt zijn, is in Frankrijk ongezien. Onze flexibiliteit was voor dit gezin een belangrijk voordeel: zo zochten ze voor de trap en het massief parket zelf een partner.

Ook energiezuinigheid kreeg alle aandacht: dankzij de ventilatie met warmterecuperatie, driedubbele beglazing en een warmtepomp geniet deze familie op elk moment van een constante, aangename temperatuur. Zonder een hoog energieverbruik.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.