Hedendaags interieur achter een tijdloze gevel

“We kregen veel ruimte voor ons budget. De keuze voor houtskeletbouw was dan ook snel gemaakt.”

Fam. Willems
houtskeletbouw willems - brasschaat
houtskeletbouw willems - brasschaat
houtskeletbouw willems - brasschaat - woonkamer
houtskeletbouw willems - brasschaat - badkamer
  • Klassieke gevel
  • Moderne indeling
  • Warmtepomp
  • Open keuken
  • Zeer ruime badkamer
     

Concept

Na een bezoekje aan Batibouw was het voor deze familie meteen duidelijk: de eindeloze mogelijkheden binnen houtskeletbouw pasten perfect bij hun woonwens. Op vlak van materiaalgebruik had het gezin geen specifieke eisen, de architect moest enkel rekening houden met de voorkeur voor een klassieke stijl in combinatie met een modern interieur. 

Het resultaat is een tijdloze gevel van neutrale stenen en eenvoudig schrijnwerk met daarachter een fris en open interieur. Het kloppend hart van de woning is een moderne keuken die het ruimtegevoel versterkt. Net als de grote badkamer, want ook tijdens de drukke ochtendspits biedt ze genoeg plaats aan de vier gezinsleden.

Qua energiezuinigheid kozen de bewoners voor een warmtepomp die aangesloten is op de vloerverwarming. In combinatie met de goede isolerende eigenschappen van een houtskeletconstructie, zorgt dit voor een lagere energiefactuur. 

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.