Gezond klimaat in Denderleeuw

“Vroeger woonden we in een appartement. Ik stond altijd op met rugpijn. In onze houtskeletbouwwoning is die pijn een pak minder, omdat er gewoon minder vocht in je huis zit.”

FAM. VERSTREPEN
Moderne houtskeletbouw woning
  • Snelle contructie
  • Gezonder huis
  • Zadeldak op plat dak
  • Geen inkijk
  • Raampartijen in aluminium

Concept

De eigenaars van deze houtskeletbouwwoning wilden zo weinig mogelijk inkijk in hun woning. Daarom kozen ze vooraan voor twee horizontale raampartijen in aluminium. Quasi over de hele breedte van de woning. Achteraan trokken ze dan alles open met een groot schuifraam. De vier gevels van de woning zijn afgewerkt in een donkere baksteen. Opvallend is het extra zadeldak op het platte dak. Dat moest zo omwille van de bouwvoorschriften, maar er blijkt toch een handig voordeel aan verbonden: het ventilatiesysteem staat nu op zolder. Resultaat: minder lawaaihinder voor de bewoners. De indeling van het huis is beperkt, maar daarom niet minder ruim. Samen met de architect koos dit gezin voor een grote open ruimte van 77 m2. Met slimme oplossingen. Zo zit het bureau bijvoorbeeld achter een hoekwand. Op de vloer in de slaapkamers boven koos dit gezin voor parket. Beneden ligt een onderhoudsvriendelijke tegel.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.