Geslaagde projectbouw in Ninove

"Zowel voor brandweerstand als voor akoestiek haalt Dewaele volgens verschillende onafhankelijke tests uitstekende resultaten."

Moderne rijhuizen door Dewaele
Dewaele houtskeletbouw - moderne realisatie in Ninove
  • Zes gezinswoningen
  • Hedendaags
  • Laag E-peil
  • Lichte gevelmaterialen
  • Bekleding van cederhout

Concept

Naast individuele woningen, is houtskeletbouw ook ideaal voor projectbouw. Dat toont deze realisatie van zes gezinswoningen in Ninove. Uiteraard zijn de energiezuinige en ecologische aspecten van houtskeletbouw een stevige plus voor de promotor, maar daarnaast zijn ook de akoestische en brandwerende eigenschappen helemaal conform de eisen op dat vlak. Deze strakke volumes werden opgetrokken als lichte kubussen, met een geslaagde combinatie van witte gevelpleister en een bekleding van cederhout. De luifels en uitstekende volumes van deze woningen zijn perfect uit te voeren met houtskeletbouw.

Onze realisaties

Afspraak maken

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis inspiratiegids

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Heropening

We heten jullie terug van harte welkom in de showroom en de kijkwoningen! Let wel: dit is voorlopig enkel mogelijk op afspraak.

Daarnaast is het ook opnieuw mogelijk om een afspraak bij je thuis te boeken.

Uiteraard respecteren we de maatregelen rond physical distancing, en zorgen we voor de nodige beschermingsmiddelen.

Maak een afspraak