Genieten van rust, ruimte en licht

“We zijn niet meer piepjong, daarom zochten we een vlot bouwconcept dat ons niet te lang zou ophouden.”

FAM. VERCRUYSSE
Dewaele houtskeletbouw - moderne realisatie in Kontich
Dewaele houtskeletbouw - moderne realisatie in Kontich
Dewaele houtskeletbouw - moderne realisatie in Kontich
Dewaele houtskeletbouw - moderne realisatie in Kontich
  • Open ruimtes
  • Optimale lichtinval
  • XL-raampartijen
  • Neutrale kleuren
  • Direct contact met de natuur

Concept

Wat er bij aankoop uitzag als een renovatieproject, groeide al snel uit tot een geslaagd bouwavontuur. Omdat deze bewoners geen tijd wilden verspillen aan de totaalrenovatie van de bestaande hoeve, zochten ze naar een snelle bouwmethode om hun droomhuis te realiseren: een moderne woning met veel lichtinval, een combinatie van warme en natuurlijke materialen en veel open ruimtes.

Na een gesprek met onze Dewaele-adviseurs was het koppel meteen gewonnen voor het concept van houtskeletbouw. “We zijn niet meer van de jongsten en we willen volop genieten van onze vrije tijd. Houtskeletbouw paste perfect bij onze wens, binnen het jaar zaten we in ons huis.” De strakke woning profileert zich door een voegloos verwerkte gevelsteen op het gelijkvloers en leien in halfsteensverband op de verdieping.

Het echtpaar geniet vooral van de rust in en rondom de woning. Wanneer de kinderen en kleinkinderen op bezoek komen, trekt de familie naar de grote tuin of neemt ze plaats aan de grote tafel in de open eetkamer. Via de zone in loopglas houden de ouders makkelijk een oogje in het zeil wanneer de kinderen in de onderliggende kelder/ontspanningsruimte spelen. Ook de open ruimtes met grote raampartijen stimuleren enerzijds onderling contact en interactie, anderzijds bieden ze een direct uitzicht op de natuur rondom. Ideaal voor het koppel om na een drukke dag een heerlijk zen-moment te beleven. 

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.