Fris en warm ontwerp in Rumbeke

“De snelle oplevering in combinatie met de duidelijke werfopvolging via hun online tool gaven de doorslag om voor Dewaele Woningbouw te kiezen.”

Fam. Lefevre
Strakke en moderne woning in crepi en hout
Strakke en moderne woning in crepi en hout
Achterkant strakke en moderne woning
Achterkant strakke en moderne woning met zwembad
Strakke en moderne woning in crepi en hout
Strakke en moderne woning in crepi en hout
Strakke en moderne woning in crepi en hout
Strakke en moderne woning in crepi en hout
Moderne keuken met keukeneiland
Strakke spoeltafel keukeneiland
Zwarte raamdecoratie
Moderne woonkamer
Moderne badkamer gietvloer wit
  • Gevel in crepi en hout
  • Aluminium ramen
  • Vloerverwarming
  • Zonnepanelen
  • Mechanische ventilatie

Hedendaagse woning met warme uitstraling

Wit, antraciet en natuurlijk hout. Dat is het kleurenpalet van deze moderne houtskeletbouwwoning in Rumbeke. Op de bovenverdieping een gevelafwerking in crepi, op het gelijkvloers verticaal lattenwerk in de duurzame houtsoort afrormosia. De donkere aluminium ramen maken de woning helemaal af en zorgen voor een subtiel contrast. Hier werken koelte en warmte in perfecte harmonie samen.

Tijdloos design

Die strakke uitstraling is overigens feilloos doorgetrokken naar binnen. Lichte tinten overheersen en creëren een absoluut ruimtegevoel. Keuken en woonkamer vloeien naadloos in elkaar over tot één grote leefruimte. De open sfeer in combinatie met de talrijke raampartijen en het warme parket brengen licht en gezelligheid in huis.

Om extra ruimte te creëren werd de woning gedeeltelijk onderkelderd. Een handige oplossing voor extra (koele) bergruimte en om een deel van de technieken kwijt te raken.

Maximaal wooncomfort en optimaal genot

Ook koos het gezin voor enkele duurzame elementen. De familie installeerde zonnepanelen, legde vloerverwarming én ging voor een mechanisch ventilatiesysteem. Deze ingrepen maken van de woning een energiezuinige thuis waar aangenaam wonen en duurzaamheid centraal staan.

Ten slotte bevat de moderne woning heel wat eyecatchers. Zo is er het keukenblad in witte kwartscomposiet, de witte gietvloer in de badkamer op wand, vloer en badmeubilair en de smeedijzeren binnendeur tussen leefruimte en gang. Maar de grootste blikvanger bevindt zich buiten. Daar ontplooit de tuin zich tot een miniparadijs. Met een wondermooi zwembad, voldoende privacy en veel groen komt het gezin volledig tot rust in hun Dewaele-woning.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.