Energiezuinige woning in Geraardsbergen

"In 2003 hebben we al eens gebouwd met Dewaele. We waren zo te spreken over de warmte en het leefcomfort van houtskeletbouw dat we niet getwijfeld hebben om opnieuw met hen in zee te gaan."

FAM. DESMET
Moderne woning in houtskeletbouw met donkere gevelsteen
Moderne woning in houtskeletbouw met donkere gevelsteen
Moderne woning in houtskeletbouw met donkere gevelsteen
  • Zonnepanelen
  • E-peil = 6
  • Gevel in steen en cederhout
  • Aluminium ramen
  • Plat dak

Concept

Het strakke uitzicht van een gelijmde gevelsteen, maar toch traditioneel gemetst. Dat is het geheim van deze houtskeletbouwwoning in Goeferdinge bij Geraardsbergen. Fris accent aan die strakke voorgevel is het lattenwerk in cederhout. Het plat dak is afgewerkt in EPDM met een dakrand in gelakt aluminium. Ook de ramen zijn gemaakt van aluminium en kregen buiten een zwarte laklaag mee, binnen koos de architect voor witte lak. Beneden vind je langs de tuinzijde één open ruimte met daarin keuken, zithoek en eetplaats. Langs de straatkant doet de hobbykamer dienst als bijkeuken. Boven vind je drie slaapkamers, een dressing en een fitnesskamer. De energiezuinige ingrepen? Een warmtepomp die aangesloten is op de vloerverwarming én zonnepanelen die het persoonlijke verbruik van het gezin én de warmtepomp opvangen. Het resultaat is een E-peil van 6.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.