Energiezuinig wonen in Geluwe

“De duurzame, energiebewuste afwerking loont: met een EPB-score van 17 kunnen we niet energiezuiniger wonen.”

FAM. DELPORTE-SIX
Energiebewuste afwerking
Halfopen bebouwing Geluwe
Moderne woning Geluwe
Energiezuinige woning
Moderne realisatie
Duurzaam wonen
  • Compacte en tijdloze bouwstijl
  • Focus op praktisch wooncomfort
  • Witte superisolerende aluminium ramen
  • Gesloten gevel in crepi
  • Energiezuinige technieken

Concept

Toen de kinderen het huis uit waren en de gezinswoning plots veel te groot werd, wilde dit koppel compacter wonen zonder aan ruimtegevoel in te boeten. Met de focus op praktisch en duurzaam wooncomfort, een aangenaam binnenklimaat en een tijdloze indeling tekende de architect een woning uit met open leefkeuken, 2 grote slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche. In plaats van een garage koos dit gezin voor een handige bergplaats.

Net zoals een mooi zicht op de tuin een must was, zo twijfelde dit koppel er ook niet aan om alle mogelijke energiezuinige technieken toe te passen. Met zonnepanelen, een warmtepomp, vloer- en dakisolatie haalt deze woning dan ook een indrukwekkende energiescore van 17. Energiezuiniger kan bijna niet. De raampartijen zorgen met superisolerende profielen en beglazing op hun beurt voor een beter wooncomfort, een gezonder binnenklimaat en een lagere energiefactuur.

De keuze voor een duurzame, kwalitatieve afwerking is bewust gemaakt. Op de benedenverdieping is vloerverwarming voorzien met daarop een keramische tegel en een open, houten trap, blokdeuren en basisdomotica werken het tijdloze interieur tot in de puntjes af. Het feit dat dit koppel geen beperkingen kreeg op vlak van architectuur, wooncomfort en creativiteit gaf de doorslag om voor een Dewaele-woning te gaan.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.