Energieneutraal in Kortrijk

“Houtskeletbouw is een moderne manier van bouwen. De wanden zijn goed opgebouwd, de plaatsing gaat vlug en het is energiezuinig.”

Fam. Coussens
Energieneutrale houtskeletbouw in Kortrijk
Energieneutrale houtskeletbouw in Kortrijk
Energieneutrale houtskeletbouw in Kortrijk

•    E-peil = 10
•    Compact
•    PU-vloer
•    Zonnepanelen
•    Ventilatiesysteem type C

Concept

Deze Kortrijkse woning met dierenartsenpraktijk heeft een E-peil van maar liefst 10. Hoe de eigenaars die score bereiken? Door vandaag al te bouwen volgens de BEN-normen van morgen. Met onder andere zonnepanelen, een lucht-waterwarmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem type C. En niet onbelangrijk: houtskeletbouw.

De bouwvorm is een compacte kubus die heel praktisch is ingericht. De buitenkant is afgewerkt in een witte crepi en zwarte Trespa. De aluminium ramen in zwarte lak sluiten hier naadloos op aan.

Boven de praktijkruimte vind je een appartement met twee slaapkamers, open keuken, living, badkamer en terras. Hier kozen de eigenaars voor een parkettegel, terwijl in de praktijkruimte een PU-vloer ligt. De grote ramen op beide verdiepingen zorgen tot slot voor veel lichtinval.
 

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.