Designbox in Dilbeek

“Dewaele beloofde om onze woning op te leveren op de datum die we gevraagd hadden. Ze hebben zich daar ook aan gehouden.”

FAM. VERHULST
Moderne open bebouwing gevel
Moderne open bebouwing woonkamer
Moderne open bebouwing keuken
Moderne open bebouwing keuken
  • Overal vloerverwarming
  • Gevelsteen met lattenwerk
  • Zonnepanelen en warmtepomp
  • Driedubbele beglazing
  • Compact bouwplan

Concept

De architect van deze houtskeletbouwwoning in Dilbeek speelde bewust met de spanning tussen een moderne gevel en een tijdloos interieur. Voor de gevel koos het gezin voor een klassieke rode baksteen en een warm accent met een lattenwerk van Free Willy®. Dat zijn houtprofielen met een verdoken ventilatie-opening die de spouwmuur altijd droog houdt. Op het gelijkvloers vind je een living met open keuken, berging, afsluitbare speelruimte, vestiaire en wc. Op de bovenverdieping: 3 slaapkamers, bureau, een kleine en grote badkamer én een technische ruimte. In het hele huis ligt vloerverwarming. Boven koos het gezin voor een vloerafwerking in laminaat, beneden voor tegels. Verder vind je ook enkele energiezuinige ingrepen zoals zonnepanelen, driedubbele beglazing en een warmtepomp.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.