Demonteerbare gevel in Buggenhout

“We komen zelf uit de houtsector, en in de zoektocht naar een geschikte aannemer kwamen we veel aannemers tegen die eigenlijk niets van hout kenden. Bij Dewaele hadden we dat gevoel niet.”

FAM. GOOSSENS
Moderne halfopen bebouwing
  • Demonteerbare gevel
  • Driedubbele beglazing
  • Keramische dakpannen
  • Open ruimtes
  • Aangenaam klimaat

Concept

Deze houtskeletbouwwoning staat in schril contrast met de woning van de buren. Terwijl zij voor een klassieke gevel kozen, ging dit gezin voor een strakke versie met hoogwaardige cementplaten. Doorgaans zie je dit op bedrijfspanden, maar vandaag dus ook in een residentiële wijk in Buggenhout. Een esthetisch en vooral praktisch ideetje: de eigenaars kunnen de gevel makkelijk demonteren als ze willen uitbreiden of als er toch ergens een probleem opduikt. Onder en naast de aluminium ramen met driedubbele beglazing koos het gezin voor een lattenwerk in padoek. Het dak is afgewerkt met een sobere keramische dakpan. De ruimtes binnen zijn open: een vide verbindt gelijkvloers met de eerste verdieping. De zolderverdieping is nog niet ingericht, maar kreeg wel al alle technische voorzieningen mee voor eventuele slaap- en badkamer. Ook hier, zoals in de rest van de woning, het comfort dat je van een houtskeletbouwwoning verwacht: een gezond en aangenaam binnenklimaat.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.