Betaalbare luxe in Beersel

“De bouwsnelheid en de perfecte isolatie zijn geen loze beloftes, we zouden zo opnieuw bouwen met Dewaele.”

FAM. VRANCKX
Open en snelheid in Beersel
Betaalbare luxe in Beersel
Houtskeletbouw in Beersel
Wonen in loftstijl in Beersel
Natuurlijke gezelligheid in Beersel
  • Open inrichting in loftstijl
  • Maximale lichtinval
  • Beglazing in zwart aluminium
  • Ruime slaapkamers
  • Energiezuinige technieken

Concept

Strak, energiezuinig en luxueus voor een betaalbare prijs: de eigenaars van deze moderne woning wisten al vóór het eerste gesprek met onze bouwadviseurs hoe hun ideale thuis er moest uitzien. Bovenop de architecturale mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw, waren ook de bouwsnelheid en de perfecte isolatie een extra troef om hun bouwplannen snel concreet te maken.

De benedenverdieping is bewust heel open gehouden: zithoek, leefruimte en keuken lopen in elkaar over en maken het de gezinsleden mogelijk om makkelijk met elkaar te communiceren. Grote raampartijen zorgen in elke ruimte voor een zee van licht, terwijl warme parketvloeren en ingetogen kleuren de natuurlijke gezelligheid van deze woning extra in de verf zetten. Boven is er plaats voor drie slaapkamers en een ruime badkamer.

Het gezin produceert de nodige energie zelf dankzij zonnepalen. Een goede keuze die zich vertaalt in een lagere energiefactuur. Door ook een warmtepomp en ventilatiesysteem te integreren, profiteren deze bewoners maximaal van alle kwaliteiten van duurzaam bouwen met hout.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.