BEN-woning in Gooik

“De constructie in houtskeletbouw zorgde voor een E-score die 30 punten lager ligt dan in een traditionele bouw. En dat voor dezelfde kostprijs en hetzelfde volume."

Fam. Notaerts
BEN-woning in Gooik
BEN-woning in Gooik
BEN-woning in Gooik
  • Energieverbruik = 0
  • Superzuinge warmtepomp
  • Witte crepi
  • Aluminium ramen
  • E-peil = 5

Concept

Een energiezuinige woning, dat was de absolute prioriteit van deze eigenaars. Het resultaat is een houtskeletbouw met een E-peil van 5. Jawel.

Het geheim zit ‘m in een combinatie van houtskeletbouw en een superzuinige warmtepomp.

Dankzij de houtskeletconstructie gebruik je de volledige muurdikte als isolator. Dat scheelt op je energiefactuur. Bovenop installeerden de eigenaars een superzuinige geothermische warmtepomp die ze gebruiken om het huis te verwarmen en af te koelen. In de zomer voert de warmtepomp alle warmte af naar de bodem. In de winter pompen ze die opgeslagen warmte terug op om de woning te verwarmen.

Het ontwerp van deze houtskeletbouwwoning bestaat uit een hele lange muur afgewerkt in crepi. In die muur is er plaats voor een zwarte garagepoort en inkomhal. Daarachter ligt dan de eigenlijke houtskeletbouwwoning. Ook afgewerkt in crepi en met zwarte aluminium ramen.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.