BEN-woning in Brasschaat

“Soms ging de houtskeletbouw zo snel dat we onze ogen amper konden geloven. Zelfs bij kleine probleempjes na de oplevering werden we steeds snel geholpen.”

Fam. Gillebert
BEN woning brasschaat
BEN Houtskeletbouwwoning
Gevelbekleding
Interieur
Interieur
Interieur
Interieur
Interieur
gevel houtskeletbouwwoning
woonkamer
woonkamer
houtskelet BEN woning
keuken
BEN Woning
gevel houtskeletbouwwoning
  • BEN-woning
  • Zonnepanelen
  • Warmtepomp
  • Aluminium ramen
  • Groendak

Concept

De eigenaar van deze woning heeft een passie voor hout en behaalde een bachelor in houttechnologie. De keuze voor een houtskelet was dus snel gemaakt.

En dat je met een houtskeletbouwwoning méér dan bijna-energieneutraal kan bouwen, bleek ook hier in Brasschaat te kloppen. Door het gebruik van een energiezuinige warmtepomp en een dak vol zonnepanelen wekt de woning meer energie op dan ze verbuikt.

Op de buitengevel bleken crepi en cederhout een winnende combinatie. Het plat dak is afgewerkt met de klassieke synthethische rubber EPDM. Voor de ramen viel de keuze op zwartgelakte aluminium. Beneden vind je een ruime leefkeuken, living en speelruimte voor de kinderen. Boven liggen de vijf slaapkamers, badkamer en zolderkamer.

Voor de vloerafwerking tot slot viel de keuze logischerwijze opnieuw op hout. Enkel in de keuken en in de badkamer gingen de eigenaars voor een onderhoudsvriendelijke keramische tegel.
 

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.