Atypisch in Halle

“Houtskeletbouw was voor ons niet duurder dan een klassieke bouw. Een bezoek aan een kijkwoning van Dewaele overtuigde ons van de kwaliteit van de materialen en de afwerking.” 

FAM. LEFEVER
Houtskeletbouw woning atypische stijl modern
  • Rustieke gevelsteen
  • Vezelcementplaten
  • Energiezuinige woning
  • Open leefruimte
  • Aluminium buitenschrijnwerk

Concept

Deze houtskeletbouwwoning valt op door haar atypisch ontwerp. De hoofdgevel is afgewerkt met een rustieke gevelsteen. Op de schuine zijgevel en achtergevel koos de architect voor een combinatie van baksteen in grafietkleur en roomwitte vezelcementplaten. Binnenin is er vooral ruimte: een open keuken en open patio. Geen zadeldak hier, maar een plat dak zoals de stedenbouwkundige regels voorschrijven in deze wijk. Voor ramen, voordeur en garagepoort viel de keuze op aluminium met grafietkleur. De vloerbekleding bestaat uit tegels en meerlagenparket. Onder de vloer ligt vloerverwarming. En de energiezuinige ingrepen? Een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, zonnepanelen en een gascondensatieketel.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.