Waarom bouwen met Dewaele? 12 redenen

Nieuwe woning bouwen? Je weet ongetwijfeld dat jouw bakstenen droom evengoed uit hout is opgebouwd anno 2018. Maar hoe vind je dan de juiste aannemer? Waarop baseer je jouw keuze? En waarom zou je voor Dewaele Woningbouw kiezen? Veel hangt natuurlijk af van wat jij zelf belangrijk vindt. Een kant-en-klaar concept of eerder een vrije formule op maat van jouw wensen? Daarom dus … een overzicht van onze troeven.

12 redenen om te bouwen met Dewaele

1. Echt maatwerk

Specifieke wensen? Bij ons bouw je een woning op maat in alle mogelijke bouwstijlen. De productie vindt plaats in onze ateliers in Deerlijk. Een ervaren team produceert alles op maat op basis van gedetailleerde tekeningen. Helemaal jouw woning.

2. Keuzevrijheid

Een kant-en-klare woning uit de catalogus? Dan klop je beter bij een andere bouwfirma aan. Bij ons kies je zowat alles zelf: van de wandopbouw over de technieken tot de afwerkingsgraad.

3. Architecturale vrijheid

Droom je van een blokkendoos met een koepel? Of eerder van een klassieke woning? Bij Dewaele Woningbouw krijg je oneindig veel vrijheid, ook als het over de architectuur van je woning gaat. Vertel ons alles over jouw idee en wij zoeken de juiste architect. Of kies er zelf één, allemaal prima!

4. Familiaal bedrijf

Gebouwd op de fundamenten van 60 jaar familietraditie … jouw garantie op passie voor het métier. En ook vandaag vormt onze ploeg één grote familie: van zaakvoerder tot schrijnwerker. Ons geheim? We delen dezelfde waarden qua materiaal, wooncomfort en aanpak.

5. Van winddicht tot sleutel-op-deur naar keuze

De (mate van) afwerking kies je helemaal zelf. Gesloten ruwbouw, sleutel-op-de-deur of enkel het houten skelet? Of een heel andere formule? Bijvoorbeeld alles behalve de elektriciteit. Complete flexibiliteit, daar gaan we voor.

6. Gebruik van LVL

Altijd al pionier in houtskeletbouw geweest. Denk maar aan de introductie van de LVL-balk of ‘laminated veneer lumber’. Een massief houten balk bestaande uit verschillende lagen dun fineerhout. Sterk, duurzamer en vormvaster.

7. Multiplex beplating en vezelsterk gipskarton

Benieuwd hoe onze wanden eruit zien? Onze wanden zijn voorzien van multiplex-beplating en vezelsterk gipskarton. Jouw garantie op een optimale thermische en akoestische isolatie en het perfecte wooncomfort.

Bekijk hier de volledige wandopbouw

8. Oregon dakspanten

Ook voor de dakspanten gaan we voor topkwaliteit. Zo gebruiken we enkel Oregon, een duurzame, sterke en stabiele houtsoort.

9. Excellente luchtdichtheid

Energiezuinig wonen? De energienorm voor nieuwbouw wordt almaar strenger. En dan zwijgen we nog over de besparing op jouw energiefactuur. Met Dewaele Woningbouw ben je zeker van een uitmuntende luchtdichtheid.

10. Rotswol-isolatie in wanden en spouw

Sinds kort gebruiken we niet enkel rotswol in onze wanden maar passen we dit ook toe in de spouw. Een zeer duurzaam, perfect isolerend, akoestisch, ademend en brandwerend materiaal.

Ontdek alle voordelen van rotswol van Rockwool

11. Uitstekende brandweerstand

Houtskeletbouw brandveilig? Absoluut, maar om dat te bewijzen namen we de proef op de som. Resultaat? Onze wanden bieden vier keer langer weerstand tegen brand dan de norm voorschrijft. Logisch, want ze zitten vol brandvertragende materialen. Conclusie? Vrees niet voor jouw brandverzekering.

12. Onzichtbaar ingebouwde zonwering

Kijk je reikhalzend uit naar een streepje zon? Er komt een tijd dat ze haar plaats weer helemaal opeist. Daarom rusten we onze woningen uit met zonwering die discreet wordt weggewerkt achter het gevelmateriaal. Voor een optimaal comfort, ook in het heetst van de zomer.

Onze troeven toetsen aan de praktijk? Neem even een kijkje in onze showroom of in één van onze kijkwoningen! Onze medewerkers staan je er graag te woord.

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.