Met houtskeletbouw kies je voor een gezond binnenklimaat

Wanneer je bouwt met Dewaele Woningbouw hoef je je geen zorgen te maken over de strenge eisen op vlak van isolatie en luchtdichtheid. Dankzij het Healthy Spaces-partnership met Renson reken je op een duurzame en gezonde woning.

Dewaele Woningbouw is Healthy Spaces-partner van Renson

Wist je dat een gezond binnenklimaat belangrijk is voor je gezondheid en wooncomfort? Aangezien we gemiddeld 85 procent van onze tijd binnen doorbrengen, op het werk of thuis, is het belangrijk hier voldoende aandacht aan te schenken.

Wanneer je bouwt met Dewaele Woningbouw hoef je je geen zorgen te maken over de strenge eisen op vlak van isolatie en luchtdichtheid. Dankzij het Healthy Spaces-partnership met Renson reken je op een duurzame en gezonde woning.

Wat is het ‘Healthy Spaces’-label?

Het Healthy Spaces-label is een concept van Renson, een familiebedrijf uit Waregem dat al sinds haar prille bestaan focust op een gezond binnenklimaat. Bedrijven die het Healthy Spaces-label toegekend krijgen, streven samen met Renson naar een duurzame woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat. 

“Met het Healthy Spaces-label garandeert Dewaele Woningbouw je een gezonde, instapklare woning. Zowel voor ventilatie als voor zonwering rekenen we op de systemen van Renson.”
 

Als bouwpartner met het Healthy Spaces-label biedt Dewaele je een aantal kwaliteitsgaranties:

 

  • Gezonde lucht en ventilatie
    Voor een gezonde lucht werken we met de slimme ventilatiesystemen van Renson. Die controleren de binnenlucht continu op vocht, CO2 en andere parameters en ventileren alleen wanneer het nodig is. In alle stilte. Zo bieden deze energiezuinige ventilatiesystemen je alle comfort en een gezond leefklimaat.
  • Comfortabele temperatuur
    Door zongerichte ramen te voorzien van een aangepaste buitenzonwering, voorkom je dat je woning te warm wordt tijdens de zomermaanden en geniet je van de gratis zonnewarmte in het najaar. Regel zelf de lichtinval en bespaar in de tussenseizoenen heel wat stookkosten.
  • Compatibel design
    Welke woningstijl je ook kiest voor je woning in houtskeletbouw, het Renson-design is verenigbaar met elk ontwerp. De ventilatie en zonwering sluiten perfect aan bij de architectuur van je houtskeletwoning.

Wat betekent een gezond binnenklimaat?

We sporten, eten gezond en gaan in het algemeen bewuster om met onze gezondheid. Maar ... daarbij verliezen we vaak één aspect uit het oog: ons huis. Een gezonde en comfortabele woning is nochtans belangrijk voor ons welzijn. Geïrriteerde ogen of luchtwegen, hoofdpijn, vermoeidheid of een te koud of warm gevoel? Het zijn allemaal ongemakken die een ongezond binnenklimaat kan veroorzaken.

Hoe krijg je een gezonde binnenhuisomgeving?

Een goed binnenklimaat heeft een aangename temperatuur, genoeg natuurlijk licht, voldoende gezonde verse lucht en een efficiënte afvoer van vervuilde of schadelijke stoffen. Het lijkt evident, maar je vraagt best professioneel advies om ten volle te genieten van een gezond leefklimaat.

In 1-2-3 naar een comfortabele en energiezuinige woning in houtskeletbouw? We vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek!

Woon jij wel gezond? Doe de test!
 

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.