In de kijker: houtskelet realisatie in Vosselaar

"Ik had eerst vooroordelen tegenover houtskeletbouw, vooral omdat ik dacht dat er veel architecturale beperkingen zouden zijn. Het tegendeel is echter waar."

Neem een kijkje in de droomwoning van Jan & Inge!

Elementen

  • Gezin met 3 kinderen
  • Zeer ruimte leefruimte
  • Rode steen, rode cement
  • Bosrijke omgeving
  • Modulaire kamers

Concept

Jan en Inge vielen meteen voor dit perceel in een rustige wijk, midden in het groen. De jaren-60-woning die er stond, werd afgebroken, maar het oorspronkelijke plan in T-vorm werd wel behouden.

Het koppel ging op zoek naar een firma die het plan snel en goed tot uitvoering zou brengen, en Dewaele Houtskeletbouw bleek een voordelige én milieuvriendelijke oplossing te bieden. “Een groot pluspunt is dat ze hun vaklui zeer goed aansturen, wat de timing uiteraard ten goede komt,” zo vertelt Jan.

Het huis zelf werd opgetrokken in een rode steen, gecombineerd met rode cement. Bedoeling was het huis wit te schilderen, maar omdat het rood zo mooi oogt, wachten de bewoners daar nog even mee.

De indeling biedt extra veel ruimte in de woonkamer, om te leven, maar ook voor feestjes. Een aantal kamers kregen een valse wand, zodat die later eventueel kan worden weggehaald. Zo is er beneden bijvoorbeeld een logeerkamer die later kan worden omgevormd tot slaap- en badkamer. Bekijk meer realisaties.

Kom gerust eens langs in één van onze kijkwoningen!

Ervaring van de klant

"Ik had eerst vooroordelen tegenover houtskeletbouw, vooral omdat ik dacht dat er veel architecturale beperkingen zouden zijn. Het tegendeel is echter waar."

Jan & Inge

Contacteer ons gerust voor meer informatie over houtskeletbouw.

Afspraak maken

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Stel een vraag