Bouwdagboek van Virginie: stap 8

Het is al eventjes geleden sinds ik een update plaatste, maar in mijn eerste dagboek van 2017 pak ik meteen uit met een heuse update: onze houtskeletwoning is af! Lees dus zeker even mee hoe Dewaele de realisatie van ons stulpje tot een fantastisch einde heeft gebracht.

Bouwen met Dewaele Houtskeletbouw: stap 8

Herbeleef ons bouwproces van bij het begin.

12 februari 2017

Nu we al twee weken in onze nieuwe woonst zitten, mogen we zeker zeggen dat ze enorm gezellig aanvoelt. Ondanks de koude temperaturen is het dankzij de goede isolatiewaardes van het huis én onze vloerverwarming binnen lekker warm. Die vloerverwarming was trouwens onze drijfveer om beneden meerlagenparket te leggen. Een uitstekende combinatie!

In de badkamers en het toilet boven werd de vloerbekleding dan weer uitgevoerd in gietvloer. Zelfs het bad is bedekt met gietvloer, allemaal voor een naadloze totaalafwerking!

Voor de keuken was het wel even puzzelen, maar het resultaat mag er zijn. Na bezoekjes aan diverse showrooms hebben we in samenspraak met onze interieurarchitect verschillende materialen gekozen. Het keukenwerkblad is misschien wel de grootste blikvanger! Zo kozen we voor een witte kwartscomposiet van Beltrami. Ja, mijn man en ik zijn absolute liefhebbers van de moderne stijl en bovendien past dat wit zeer mooi bij de zachte accenten van de parketvloer.

Die moderne touch zie je zeker en vast ook terugkomen in onze deuren. Stuk voor stuk zitten ze in het vlak en is er dus geen omlijsting zichtbaar. Tussen de leefruimte en de gang lieten we een smeedijzeren deur plaatsen met glas. Wauw!

Tot slot werden de pleisterwerken in amper een kleine week uitgevoerd, waarna mijn man en ik zelf alles hebben geschuurd en geverfd. En last but not least: had ik al verteld dat we een domoticasysteem hebben laten plaatsen? Aan de hand daarvan kunnen we onze volledige woning aansturen - van verlichting tot alarm!

Het was een lange weg, maar ik ben positief verrast door de professionele samenwerking met Dewaele. We kregen tijdig het nodige advies en het team heeft alles nauwgezet opgevolgd. Wij zijn absoluut een tevreden klant! 

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!