Bouwdagboek van Virginie: stap 3

Hoera zomervakantie! Lekker veel tijd om met onze dochter te spelen, uitstapjes te maken… En natuurlijk te dromen van ons nieuw huis. Want daar hou ik tenslotte dit bouwdagboek voor bij.

Bouwen met Dewaele Houtskeletbouw: stap 3

Volg mijn verhaal helemaal! Lees stap 1 en stap 2 hier.

8 juli 2016

Mijn man en ik nemen tijdens de zomer ook enkele dagen vrijaf. We hebben er de voorbije week eentje gebruikt om het atelier van Dewaele Houtskeletbouw te bezoeken. Ze zijn er begonnen aan de constructie van onze houtskeletwanden! Het was er wel luid, dat kan moeilijk anders met al die zaagmachines, maar een atelier waar hout verwerkt wordt, ruikt altijd zo lekker.

De technische tekening is door de vakmannen ingevoerd in de machines, zodat ze perfect weten wat ze moeten doen. Alles wordt goed gecontroleerd, want op de werf zelf moet natuurlijk alles mooi in elkaar passen. Alle leidingen zullen op hun plaats kunnen komen, alle deuren en ramen staan waar wij ze willen… Ik kreeg ook toestemming om een filmpje te maken, leuk om achteraf nog eens naar terug te kijken.

Nu hopen dat onze grondwerken vlot verlopen! Het lijkt me heel leuk om de houtskeletwanden op de werf te zien arriveren. Maar dat is voor later. Nu even genieten van de zon.

Groetjes,

Virginie

Benieuwd naar meer? Houd zeker www.dewaele.be in de gaten, want hun verhaal gaat verder.

Heb je ook bouwplannen? Kom eens langs bij Dewaele Houtskeletbouw of contacteer ons hier.

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.