Bouwdagboek kijkwoning De Pinte: opbouw

Leuk nieuws: het Dewaele-team bouwt de komende maanden een nieuwe kijkwoning in De Pinte. Op onze blog nemen we je mee achter de schermen van het hele bouwproces. Vertegenwoordiger Vincent nam alvast een kijkje naar de opbouw van het houtskelet.

Hallo, mijn naam is Vincent! Ik ben vertegenwoordiger Oost-Vlaanderen bij Dewaele en binnenkort mag ik geïnteresseerden rondleiden in mijn ‘eigen’ kijkwoning in De Pinte!

Eind vorige maand zijn de bouwwerken op Werf Den Beer vlotjes van start gegaan. Concreet wordt het een moderne houtskeletwoning met een voorgevel van 10 meter breed en een diepte van 17 meter. De kijkwoning bestaat, net als alle Dewaele-woningen, volledig uit LVL-balken. Dat zijn massieve houten balken, samengesteld uit gelamelleerd hout. Een enorme troef voor onze klanten, want deze balken zijn sterker, duurzamer en zorgen voor een absolute vormvastheid.

In de nieuwe kijkwoning zullen we op het gelijkvloers naast de inkomhal en het toilet een zit- en eethoek, keuken, bureau, wasplaats en berging vinden. Op de eerste verdieping worden er 3 slaapkamers aangelegd, 2 badkamers, opnieuw een toilet en een technische ruimte. En als kers op de taart is er zelfs een groendak voorzien! De afwerking met een houten gevelbekleding zal deze woonst een extra warm karakter geven.

Ik kijk er al enorm naar uit om aan alle nieuwsgierigen de meerwaarde van houtskeletbouw toe te lichten in onze nieuwe kijkwoning. Het wordt leuk om iedereen van dichtbij te laten kennismaken met de luchtdichte omgeving en de kwaliteit van houtskeletbouw!

Ook benieuwd naar de voortgang van deze kijkwoning? Lees stap 2!

Laat je intussen ook inspireren door onze huidige kijkwoningen en realisaties.

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!