NIEUW: Kijkwoning in Casteau

  • Bosrijke omgeving
  • Moderne kubuswoning
  • Harmonie van volume en materiaal
  • Maximale lichtinval
  • Open en doordachte indeling

NIEUW: Kijkwoning in Casteau

Moderne houtskeletwoning
  • Moderne houtskeletwoning
  • Moderne houtskeletwoning

Wil je deze kijkwoning bezoeken?

Nog niet bezichtbaar.

Afspraak maken

Locatie:
Rue de Binche, 7061 Casteau

In een klein dorpje vlakbij Mons komt binnenkort onze nieuwe kijkwoning. Momenteel is de woning nog in opbouw, maar de moderne woonst is zonder twijfel een blikvanger in de landelijke omgeving. Door haar ruime, doordachte indeling en grote raampartijen heeft de woning directe interactie met de bosrijke streek.

Zoals elk nieuw project krijgt ook de woning in Casteau een grondige voorbereiding en bouwtraject. Alle verschillende stappen die we nemen bij dit project lichten we steeds hier toe. Houd zeker deze pagina in de gaten om de laatste updates van deze kijkwoning te ontvangen!

1. Ontwerptraject

Een nieuwe woning vraagt een grondige voorbereiding. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise bereiden we elke stap nauwkeurig voor. Zo verloopt het bouwtraject steeds vlot en zonder onverwachte problemen. Dat is bij onze nieuwe kijkwoning dan ook niet anders. Wil je weten hoe dit traject in zijn werk ging? Lees het in onze blog!

Kijkwoning Casteau - Plannen

2. Werken atelier

Een groot deel van het bouwproces gebeurt bij ons al in het atelier. Hier bereiden we elke balk en wand uitvoerig voor. Zo winnen we heel wat tijd en kunnen we deze efficiënt en vlot op de werf plaatsen. Benieuwd hoe dit juist gebeurt? Ontdek het in onderstaande video:

3. Update werf

Onze nieuwe kijkwoning krijgt alsmaar meer vorm. Zo goten we onlangs de vloerplaat. Zoals elke stap in het bouwtraject, kwam ook hier een grondig proces aan te pas. Een goede sondering is namelijk noodzakelijk om de draagkracht van de grond te kennen. Daarom is het belangrijk dat er bij de aankoop van een grond sonderingswerken worden uitgevoerd. Op die manier kom je te weten welk funderingssysteem geschikt is en hoe de stabiliteit van je bouwgrond is.

Is je bodem minder draagkrachtig dan gedacht? Dan is een lichte bouwconstructie, zoals een houtskeletbouw, ideaal. Hiervoor hoeft je bouwgrond geen ijzersterk draagvermogen te hebben en moet jij niet inboeten aan stevigheid.

Casteau vloerplaat

Wil je deze kijkwoning bezoeken?

Nog niet bezichtbaar.

Afspraak maken

Locatie:
Rue de Binche, 7061 Casteau

Jouw adviseur(s)

Henegouwen

Henegouwen

Christophe Binon
christophe.binon [at] dewaele.be
Christophe Binon

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.