Onze vaste prijsgarantie: zorgeloos bouwen in onzekere tijden

Wie vandaag voor een nieuwbouwwoning kiest, kijkt tegen schommelende materiaal- en energieprijzen aan. Is het dan een goed moment om voor een woning in houtskeletbouw te kiezen? Ja, want wij van Dewaele Woningbouw bieden je een belangrijke garantie: de prijs bij ondertekening van je contract staat vast. Ook wanneer de prijzen stijgen. Zeker met de gestegen energieprijzen is het meer dan ooit interessant om te investeren in een nulenergiewoning.

Zorgeloos bouwen met onze vaste prijsgarantie

Wanneer je bij ons langskomt om je bouwplannen te bespreken, besteden we bijzondere aandacht aan een grondig voortraject. Van de materialen tot energiezuinige technieken ... door alle details zoveel mogelijk vast te leggen, komen we tot een correcte prijszetting en wordt de definitieve eindprijs opgenomen in de overeenkomst.

Op het moment dat je de overeenkomst ondertekent, krijg je zekerheid over de plannen, de afwerking en de prijs. Stijgen de materiaalprijzen tijdens de bouw van je woning in houtskeletbouw? Geen zorgen, je prijs ligt vast. Zo kom je bij de eindafrekening niet voor financiële verrassingen te staan. Dat is onze belofte.

TIP: Wat is de prijs van houtskeletbouw en hoe wordt de prijs berekend? Wij maken het verschil door open en transparant te zijn over de prijs van houtskeletbouw.

Produceer meer energie dan dat je verbruikt

Een andere belangrijke troef van onze bouwmethode is de opvallende energiezuinigheid. Onze woningen in houtskeletbouw zijn namelijk een stuk beter geïsoleerd dan een gemiddelde traditionele woning. Dit betekent dat je ruimschoots onder het wettelijk vereist E-peil duikt waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de stijgende energieprijzen.

Nieuwbouwwoningen die uiterst energiezuinig zijn, zoals een nulenergiewoning, geven bovendien recht op een vermindering van de onroerende voorheffing. Afhankelijk van welk E-peil gehaald wordt, wordt het KI met 50 % of 100 % verminderd gedurende 5 jaar.

6% btw? Het kan.

Tot en met 31 december 2023 betaal je op heel wat nieuwbouwwoningen slechts 6 % btw in plaats van de gebruikelijke 21 %. Een meevaller voor wie bouwplannen heeft, al is er een belangrijke voorwaarde: de 6 % btw-regel geldt enkel voor afbraak en heropbouw. Koop je een bestaande grond met een te slopen pand, dan kom je in aanmerking.

Meer weten? Vraag advies aan onze experten.

Conclusie: Wie met ons bouwt, gaat een zorgeloos bouwproces tegemoet en komt niet voor financiële verrassingen te staan. Eens je overeenkomst getekend is, garanderen we je een vaste prijs en bespaar je dankzij de energiezuinigheid nog iedere dag.

Heb je bouwplannen en wil je weten wat mogelijk is voor jouw budget? We geven je graag advies over alle mogelijkheden en over onze vaste prijsgarantie

vaste prijsgarantie
Moderne pasterijwoning
Modern interieur
moderne voorgevel
modern interieur

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.