Onze troeven als bouwbedrijf

Koester je bouwplannen maar zoek je nog een bouwonderneming? Ontdek dan zeker het bouwsysteem van Dewaele Woningbouw en de voordelen van houtskeletbouw: duurzaam, snel en helemaal op maat. Gegarandeerd een match!

Elk bouwbedrijf pakt graag uit met zijn troeven. Energiezuinig bouwen bijvoorbeeld, een absolute must vandaag de dag. Of je nu kiest voor een landelijke woning of hypermodern huis, onze houtskeletbouw isoleert altijd uitstekend. Ontdek hier al onze troeven!

Bouwen op maat

De bouwformule en -afwerking kies je helemaal zelf: alleen een houtskelet, een gesloten ruwbouw of sleutel-op-de-deurwoning. Dat zijn de drie veel voorkomende bouwformules, maar in de praktijk passen wij ons volledig aan. Letterlijk. Dat betekent vooral dat jij beslist.

Concreet? Je legt bijvoorbeeld liever zelf de elektriciteit. Prima, vertel ons alles over jouw wensen voor een houtskeletwoning op maat. Niet meer en niet minder.

Speciaal bouwsysteem

Ons bouwsysteem maakt gebruik van hoogwaardige prefabwanden en kwalitatieve houtstructuren. En dat resulteert in een bijna perfecte isolatie. Handig met de verstrenging van het vereiste E-peil en de EPB-normen. En een behoorlijke bonus als je streeft naar een BEN-woning, passiefhuis of nulenergiewoning.

De oplevering van een houtskeletwoning verloopt trouwens heel snel. Ons bouwbedrijf plaatst de constructie in amper 10 werkdagen tijd.

Benieuwd naar de opbouw van onze wanden? Bekijk ze hier.

Bouwbedrijf met 70 jaar ervaring

Met bouwbedrijf Dewaele Woningbouw kies je voor meer dan 60 jaar ervaring. Noem ons dus gerust een pionier in de sector van houtskeletbouw. En we houden de vinger aan de pols als het gaat om nieuwe technieken. Innovatie troef!

Duurzaam bouwen? Ontdek alvast onze realisaties!

Dewaele Woningbouw bouwt huizen in Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk.

Vragen over onze aanpak voor houtskeletbouw? Neem contact op met een van onze medewerkers. Ze beantwoorden graag al jouw vragen.

Moderne woning met witte crepi door Dewaele Woningbouw
Zwarte stalen deur van gang naar living
Landelijke woning met ossenoog
Landelijke keuken met Marokkaanse tegels

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.