Bouwen op maat? Ontdek alle voordelen van onze aanpak!

Je bent uniek. Logisch dat daar een specifieke visie op jouw ideale thuis bij hoort. Landelijk of modern, groot of klein, vrijstaand of halfopen ... welke stijl je ook kiest voor jouw woning in houtskeletbouw, je wil je er 100 procent thuis voelen. Dankzij onze transparante werkwijze én oog voor detail helpen wij bij het realiseren van jouw droomwoning op maat.

Hoe bouwen wij op maat van jouw wensen?

1. Alles begint met een goed gesprek

Wanneer je bouwt, duiken heel wat vragen op. Hoe begin je eraan? Hoeveel bouwbudget heb je nodig? En hoe maak je de juiste keuze uit tal van stijlen en materialen? Je wil kunnen rekenen op een bouwpartner die je bijstaat met advies, zowel op als naast de werf. Van het eerste idee tot de oplevering. Door te luisteren naar jouw ideeën en verwachtingen ontdekken we wat jij belangrijk vindt om van je huis een thuis te maken en kunnen we alle elementen in het bouwproces afstemmen op jouw wensen.

Dat proces start natuurlijk met een plan. Heb je een architect? Perfect, dan kunnen we meteen aan de slag met een offerte. Heb je nog geen architect? Dan stellen we graag iemand aan je voor. Wist je trouwens dat we graag je architect bijstaan bij het ontwerp met de nodige technische en budget info. Zo goed als elk ontwerp is mogelijk in houtskeletbouw. Twijfel je, leg vrijblijvend je ontwerp voor aan het technisch team van Dewaele en we kijken waar je technisch en budgettair aan toe bent. Vervolgens vertalen wij het ontwerp naar een houtskeletbouwwoning die aan al jouw wensen voldoet.

2. Inspiratie opdoen

We adviseren je over het ontwerp en je wooncomfort, over materialen en technieken ... en stellen de deuren van onze kijkwoningen voor je open om je extra te inspireren. Je krijgt er een persoonlijke rondleiding en ontdekt alle mogelijkheden om duurzaam en esthetisch te bouwen.

3. Bouwen op maat is kiezen, maar niet verliezen

Wanneer je bouwt, moet je heel wat keuzes maken op vlak van de mate van afwerking, materialen, technieken en duurzaamheid. Dat doe je bij ons niet alleen: samen met jouw persoonlijk adviseur verfijnen we het keuzetraject tot alle knopen doorgehakt zijn. Van de buiten- tot de binnenafwerking.

4. De uitvoering van jouw bouwwensen

Dankzij deze grondige voorbereiding garanderen wij je een vlot bouwproces zonder onaangename verrassingen. Op basis van jouw keuzes en wensen komen we tot een overeenkomst waarin we meteen de definitieve eindprijs en de timing opnemen. Pas wanneer jij jouw akkoord geeft, gaan we aan de slag om jouw nieuwe thuis te realiseren.

5. Open communicatie en transparante planning

Heb je vragen of bedenkingen? Je kan op elk moment terecht bij jouw contactpersoon. Gedurende het hele traject waakt hij over jouw budget, timing en wensen en zorgt hij ervoor dat de opeenvolging van de werken vlot verloopt. Bovendien volg je elke stap die we nemen nauwgezet op via onze online communicatietool BuildEye.

6. Maak van je houtskeletbouwwoning jouw thuis

Dan is het aan jou om van je huis een thuis te maken. Maar hier stopt het niet. Ook na de oplevering van je houtskeletbouwwoning staan wij voor je klaar. Een goede service na verkoop vinden wij net zo belangrijk als het realiseren van jouw thuis.

Heb je bouwplannen en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw ideale thuis? Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jouw project, helemaal op maat van jouw wensen en budget. Heb je bouwplannen en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw ideale thuis? Maak een afspraak, samen zoeken we naar de beste oplossing op maat van jouw project, wensen en budget. Of download onze brochure en doe alvast de nodige inspiratie op.

Bouwen op maat? Ontdek alle voordelen van onze aanpak!
Bouwen op maat? Ontdek alle voordelen van onze aanpak!
Bouwen op maat? Ontdek alle voordelen van onze aanpak!
Bouwen op maat? Ontdek alle voordelen van onze aanpak!
Bouwen op maat? Ontdek alle voordelen van onze aanpak!

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.