Bezoek één van deze vier werven op Open Wervendag

6 mei

Op zondag 6 mei is het weer tijd voor Open Wervendag. Natuurlijk is ook Dewaele van de partij! Tussen 10u en 17u kun je terecht bij maar liefst 4 van onze werven. Welke die zijn? Lees snel even mee!

Open Wervendag biedt je een unieke kans om een woning in opbouw te bezoeken en met het bouwsysteem van Dewaele Woningbouw kennis te maken. De 4 onderstaande woningen bevinden zich allemaal in de afwerkingsfase.

Open werf in Sint-Joris-Weert: strakke, moderne woning

Een strak afgewerkte woning met een fraaie gevelsteen en een carport in hout. Dit sterk staaltje houtskeletbouw biedt een deels onderkelderde huis, een ruime leefruimte en een bureau op het gelijkvloers. Boven bevinden zich 3 slaapkamers en een luxueuze badkamer.

Adres: Overwegstraat 1, Sint-Joris-Weert (Vlaams-Brabant)
Openingsuren: zondag 6 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Wondelgem: hedendaagse woning

Deze stijlvolle houtskeletwoning dankt zijn moderne look aan de combinatie van crepi met donker buitenschrijnwerk. Op het gelijkvloers vind je een comfortabele leefruimte, een bureau en ingebouwde garage. Op het verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, een dressing en een ruime badkamer.

Adres: Lindestuk 1, Wondelgem (Oost-Vlaanderen)
Openingsuren: zondag 6 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Oostrozebeke: rustieke woning

Een landelijk gelegen houtskeletwoning die in het oog springt met zijn traditionele accenten. Opvallend is de karakteristieke afwerking met een boograam, de heldere traphal met zijn doorlopend raam over 2 verdiepingen, en zijn riante dakkapel. Naast de 2 woonverdiepingen beschikt deze woning over een ruime zolder.

Adres: Kalbergstraat 115B, Oostrozebeke (West-Vlaanderen)
Openingsuren: zondag 6 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Belgrade: hedendaagse woning

Een bezoekje aan deze BEN-woning volledig in kubistische stijl is meer dan de moeite waard. Met zijn 2 geschrankte volumes en grote luifel is dit één van de paradepaardjes onder onze houtskeletwoningen.

Adres: 5 Rue des Meuniers, Belgrade (Namen)
Openingsuren: zondag 6 mei van 10 tot 17 uur

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.