Bezoek een woning in opbouw tijdens Open Wervendag

15 mei

Op zondag 15 mei is het opnieuw Open Wervendag. Wil je graag eens een Dewaele-woning bezoeken of ben je benieuwd naar de trends en mogelijkheden in houtskeletbouw? Kom van 10 tot 17 uur vrijblijvend langs in één van onze 4 werven en maak in levenden lijve kennis met de troeven van Dewaele Woningbouw.

Energiezuinige woning op maat in Deerlijk

Deze woning is nog in volle opbouw en is een verkaveling van Dewaele. Dit lot is 1 van de 12 woningen, waarvan er nog 6 beschikbaar zijn. De open bebouwing is gelegen in een rustige buurt dicht bij het centrum van Deerlijk en is hierdoor perfect gesitueerd voor woon-werk.

Het compacte ontwerp speelt perfect in op het terrein en vormt zo een harmonieus geheel. De genuanceerde grijstinten geven de gevel een tijdloze uitstraling. De vele raampartijen creëren dan weer een aangename, lichtrijke sfeer in huis. Ook de indeling van de woning zorgt ervoor dat elke ruimte optimaal benut wordt om het wooncomfort te vergroten.

Wil je deze werf graag eens bekijken? Bezoek de woning op zondag 15 mei!

Adres: Muldersstraat lot 12, 8540 Deerlijk

 

Compacte lage energiewoning in Geraardsbergen

openwervendag geraardsbergen

De lichtgrijze gevelsteen in combinatie met het thermisch behandeld hout springen onmiddellijk in het oog. Zeker de ruime carport geeft extra karakter aan de woning en is zowel functioneel een troef als esthetisch een echt plaatje. Met het oog op de toekomst is de woonst efficiënt ingedeeld en voorzien van heel wat volume. Ook op vlak van energiezuinigheid scoort deze woning en voldoet ze mooi aan de huidige normen. Benieuwd hoe deze moderne woning vorm krijgt? Kom langs op zondag 15 mei!

Adres: Onkerzelestraat 26, 9500 Onkerzele (Geraardsbergen)

 

Strakke lage energie woning in Lubbeek

De imposante voorgevel maakt meteen duidelijk dat ruimte hier overheerst. De grijze steen en het zwarte schrijnwerk geven de woonst een hedendaags en klassevol uiterlijk. De achterkant van de woning toont hoe het wooncomfort naar een hoog niveau wordt getild. Een panoramisch schuifraam laat een portie natuurlijk licht naar binnen. En om oververhitting te voorkomen, zorgt de luifel ervoor dat het steeds aangenaam in huis is.

Nieuwsgierig hoe de werken vorderen? Aanschouw het met je eigen ogen op zondag 15 mei!

Adres: Drogenhof 19, 3210 Lubbeek

 

 

Hedendaagse woning in Tilly (Villers-la-Ville)

journee chantiers ouverts

Deze moderne woning vind je terug in de wonderlijke natuur van Tilly. Het indrukwekkende ontwerp valt op in de groene omgeving en daar heeft de brede voorgevel zeker iets mee te maken. De lichte tint van de steen, het warme hout en het donkere schrijnwerk geeft een mooi contrast aan de woning. Dankzij de zuidelijke oriëntatie en een maximaal ruimtegevoel zullen de eigenaars absoluut genieten van hun woonst. Geïnteresseerd om deze imponerende woning in opbouw in het echt waar te nemen? Je bent welkom op zondag 15 mei!

Adresse : Avenue des Peupliers 3, 1495 Tilly (Villers-la-Ville)

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.