Bezoek een Dewaele-woning tijdens Open Wervendag

19 mei

Ook dit jaar stellen we tijdens Open Wervendag een aantal van onze projecten voor je open. Ben je benieuwd naar de trends en mogelijkheden in houtskeletbouw? Ontdek ze op zondag 19 mei van 10 tot 17 uur op één van onze drie werven.

Open Werf in Eeklo

Open werf Eeklo

Deze hedendaagse woning in houtskeletbouw bewijst dat strakke lijnen en warme materialen mooi samengaan. Een houten gevelbekleding, grote raampartijen en een gevelsteen in een genuanceerde tint brengen comfort met een creatief en persoonlijk karakter. Met oog op de toekomst.

De unieke indeling besteedt niet alleen aandacht aan alle (energie)eisen waaraan een hedendaagse woning moet voldoen, maar ook aan de persoonlijke wensen van de bewoners. Leuk detail, een glazen wand in de woonkamer biedt hen als autoliefhebbers een mooi uitzicht op de garage. De woning zit in de laatste afwerkingsfase, is gepleisterd en gevloerd. 

Adres: Vlasstraat 14, Eeklo
Te bezichtigen: van 10 tot 17 uur

Bekijk alle Open Werven van Dewaele Woningbouw

Open Werf in Kapellen

Open Werf Kapellen

Op zoek naar een thuis waar je helemaal tot rust komt? Deze moderne villa is volledig in harmonie met de groene omgeving. De glazen achtergevel laat het daglicht tot diep in de woning binnendringen en biedt een prachtig uitzicht op de tuin en het achtergelegen bos.

De bijzondere gevelafwerking van hout én plaatmateriaal geeft deze villa een tijdloze en unieke look en trekt meteen je aandacht. Grijp je kans om deze strakke woning tijdens Open Wervendag te bezoeken: de vloer- en pleisterwerken zijn afgerond, de speciale gevelwerken zijn nu in uitvoering. 

Adres: Hoek Varenlaan/Corsicalaan, Kapellen
Te bezichtigen: van 10 tot 17 uur

Bekijk alle Open Werven van Dewaele Woningbouw

Open Werf in ’s Gravenbrakel

Open Werf 's Gravenbrakel

Stap deze ruime woning binnen via de subtiel verdoken voordeur en laat je verrassen door een atypische architectuur en bijzondere technieken. ‘Derrière le mur’ of achter de gesloten voorgevel tref je namelijk een compleet open ruimte met zicht op de velden. De combinatie van glas en pleisterwerk, afgewerkt met gevelsteen, geven deze hedendaagse woning de allures van een kubusvormig schip. Een architecturaal pareltje, gechapt en klaar voor de vloer- en plafondwerken, dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Adres: Chemin de la Fontenelle 20, ‘s Gravenbrakel
Te bezichtigen: van 10 tot 17 uur

Bekijk alle Open Werven van Dewaele Woningbouw

Afspraak maken

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Stel een vraag